InfrastrukturëZhvillime inovative në infrastrukturë që ofrojnë cilësi të lartë04

KST


KST is an infrastructure and advertising company that offers a full range of products and services dedicated to infrastructure construction, indoor and outdoor advertising and promotion such as: metallic construction, infrastructure development, advertising signs and signage, petrol stations branding, scenography & exhibition.

TIA


Tirana International Airport ose I njohur si Aeroporti Nënë Tereza është aktualisht I vetmi aeroport funksional në Shqipëri dhe njëkohësisht investimi më I fundit I Grupit Kastrati nëpërmjet një marrëdhënie koncesionare të dakordësuar në Dhjetor 2020.

PORT MBM


PORT MBM is located in Porto Romano, Durrës, Albania. It is the largest bulk fuel Terminal in Albania.Port MBM has two Oil berths with capacity up to 35,000 MT and an upcoming CBM Conventional Buoy Mooring which will be able to accommodate vessels of higher capacities, up to 120,000 MT.

AHC SH.P.K


Kastrati Group sh.a me 50% te aksioneve themeloi në vitin 2016 shoqërinë koncesionare ALBANIAN HIGHWAY CONCESSION LLC e cila do të operojë për një kontratë koncesioni 30 vjeçare me Qeverinë e Shqipërisë.