NdërtimNdërtim dhe arkitekturë inovative05

Kastrati Konstruksion


Kastrati Konstruksion është një kompani shqiptare e cila operon ne fushen e ndërtimit, e themeluar në vitin 2016, ka si qëllim menaxhimin e shërbimeve të ndërtimit dhe portofolit të Kastrati Group.

DOWNTOWN ONE


Downtown One është një qiellgërvishtëse e cila është e lokalizuar në zonën e Qarkut Qendror të Biznesit të Tiranës dhe në afërsi të qendrës së qytetit. Downtown One është ndërtesa e parë në Shqipëri që i është dhënë një certifikim LEED në nivelin gold nga SHBA.

LAKE PARK CENTRAL


Lake Park Central consists of Hyatt Regency Tirana, Hilton Tirana and a set of 6 new buildings varying from 10-17 stories which will offer branded apartments and office/commercial spaces.