Rreth karrierës në Kastrati Group

Kastrati Group është ndër punëdhënësit më të mëdhenj në Shqipëri duke numëruar më shumë se 3500 punonjës në të gjitha kompanitë e tij. Mjedisi dhe kultura jonë e punës inkurajon profesionistët e përkushtuar që të ofrojnë potencialin e tyre të plotë. Duke qenë se rritja e Grupit tonë gjatë 3 dekadave të fundit i kushtohet kontributit të njerëzve tanë, ne ofrojmë mundësi të shkëlqyera punësimi dhe investojmë për të çuar më tej zhvillimin e tyre profesional.

Vende të lira pune

Ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve të reja që kanë dëshirën dhe pasionin për t'u rritur profesionalisht së bashku me kompanitë tona. Nëse jeni duke kërkuar për zhvillimin tuaj në karrierë dhe dëshironi të bashkoheni me ekipet tona, mund të merrni parasysh vendet e lira të listuara dhe përditësuara më posht.

Praktika dhe intershipe

Ne u ofrojmë mundësi njerëzve për një pikënisje të karrierës së tyre, qofshin ata të diplomuar, ose në kërkim të një stazhi apo praktike. Këto mundësi do t'ju ndihmojnë të zbuloni potencialin tuaj të plotë dhe të filloni një rrugë të qëndrueshme profesionale.

We currently have no job openings