EKSELENCË NË BIZNES

Portofol i diversifikuar me disa shoqëri të cilat ushtrojnë aktivitetin në mbi 6 industri.

ANGAZHIM AFATGJATË

Kastrati Group tashme eshte prezent prej me shume se 3 dekadash ne tregun shqiptar.

PUNËDHËNËSI I PREFERUAR

Punëson mbi 3’500 profesionistë dhe ofron plane të zhvillimit të karrierës.

Rreth Kastrati Grup

Grupi Kastrati është një shoqëri private shqiptare e themeluar në vitin 1991, e cila operon në më shumë se 6 indushtri në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit, duke punësuar më shumë se 3’500 punonjës. Gjerësisht i njohur si lider i tregtimit të hidrokarbureve me shumicë dhe pakicë, Kastrati operon edhe në: industrinë e sigurimeve, ndërtim dhe real-estate, turizëm urban, industrinë e rishitjes së automjeteve, retail, reklamim, etj. Grupi Kastrati njihet si një partner i besuar biznesi i cili përkushtohet të ofroj shërbime dhe produkte të cilësisë më të mirë, risi dhe inovacion, si edhe kontribut të vlefshëm në komunitetet ku vepron.

Tregtim I Hidrokarbureve

Tregtuesi Nr.1 I hidrokarbureve me pakicë dhe shumicë në Shqipëri.

Ndërtim

Menaxhim dhe mirëmbajtje e projekteve infrastrukturore.

Infrastrukturë

Menaxhim dhe mirëmbajtje e projekteve infrastrukturore.

Insurance & Financial Services

3 shoqëri të ndryshme sigurimi të jetës dhe jo-jetës dhe fondeve të investimit, të risiguruara nga kompani ndërkombëtare.

Tourism & Hospitality

Zhvillim dhe menaxhim i hoteleve dhe destinacioneve turistike si edhe partneritet me brande ndërkombëtare të hotelerisë me 5-yje.

Automobilistikë

Distributor ekskluziv I automjeteve të Mercedes-Benz dhe shërbime servisi.

Retail & ETJ

Një rrjet i gjerë i marketeve SHMEL dhe menaxhimi i Fabrikës së Ujit Selita.

Na gjeni!

Pikat e shitjes

Aplikoni tani!

Karta Elektronike Kastrati

PROJEKTET TONA