Turizëm & HoteleriZhvillim dhe Menaxhim i Destinacioneve Premium02

Hotel Hilton


Hotel Hilton do të sjellë një investim të ri me nje numer prej 174 dhomash, duke përfshirë 18 suita, një sallë pritjeje ekzekutive dhe hapësirë ​​të gjerë për të organizuar takimet dhe eventet tuaja.

Kastrati Hotel & Hotels


Kastrati Hotel & Towers ka në pronësi dhe në te njëjtën kohë operon në shumë hotele e resorte të vendosura në vende tërheqëse turistike në të gjithë Shqipërinë: si në Golem, Durrës, Vlorë, Korçë, Onufri, Mali i Robit etj.

MARINA TOWN


MARINA TOWN është një projekt në Portin Limion, Sarandë, e cila do të nisë ka nisur zhvillimin e tij në fillim të vitit 2020, një partneritet midis Kastrati Group sh.a dhe një kompanie tjetër shqiptare ku dhe kjo e fundit operon në fushën e ndërtimit. Ky investim është një mundësi e shkëlqyer për të zhvilluar turizmin në qytetin e Sarandës.

Hyatt Regency Tirana


Filiali Hyatt, një zinxhir prestigjioz hotelesh me 5 yje, ka lidhur një marrëveshje menaxhimi me Kastrati Hotels & Tower për hotelin e parë të markës Hyatt në Shqipëri.