logo16

Rreth Shmel


SHMEL Express është një zinxhir marketesh të madhësive të ndryshme të vendosura kryesisht në vendndodhjet e stacioneve të karburantit të Kastratit në të gjithë Shqipërinë. Me mbi 40 pika aktualisht, marketet SHMEL ofrojnë produkte të ndryshme dhe shumëllojshmëri shërbimesh akomoduese si bar-kafe dhe restorante në disa prej pikave, dhe shërbime të nevojshme si: zyra sigurimi Albsig, mundësi pagese të gjobave dhe faturave të energjisë elektrike, ujit dhe telefonisë.

Rreth Kompanise

Adresa

Autostrada Fushë Krujë-Laç, Km 1, Fushë Krujë, 1502