retail

Rreth Kastrati SH.P.K


Gjithçka nisi në vitin 1991 me çeljen e pikës së parë të shitjes me pakicë Kastrati.

Falë cilësisë së produkteve dhe besueshmërisë që u krijua ne treg, në vitet pasardhese u shtuan edhe dhjetra pika të tjera në të gjithë Shqiperinë, duke numëruar sot mbi 85 pika karburanti.

Më pas biznesi u zgjerua me investime si në fushen e inovacionit dhe në sjelljen e risive në tregun shqiptar, te tilla si: programet dedikuar klientëve në formen e programeve të besnikërisë dhe prezantimin në tregun shqiptar të kartave dhe kuponave elektronik.