Historiku jonë

Historiku jonë

1991

Kastati Retail

Kastati Retail

Kastrati LTD u themelua si kompani vendase për tregtimin me pakicë dhe shumicë të karburanteve.

2000

Hotel Continental

Hotel Continental

Continental Hotel Resort & Other Activities u bashkëthemeluan nga Kastrati dhe partnerët e saj.

2001

Kastrati Wholesale

Kastrati Wholesale

Kastrati sh.a. është themeluar si shoqëri tregtimi me shumicë të karburanteve.

2004

Albsig

Albsig

Albsig ofron shërbime të sigurimit të jetës dhe jo-jetës nëpërmjet një rrjeti prej 25+ degësh që mbulojnë territorin e Shqipërisë.

2014

Shmel

Shmel

Një zinxhir prej 40+ marketesh, që ofrojnë produkte cilësore, të vendosura kryesisht në pikat e karburantit Kastrati.

2015

Kastrati Advertising

Kastrati Advertising

KST u krijua si një kompani reklamash dhe infrastrukture.

Auto Star

Auto Star

Auto Star sh.a., distributor i përgjithshëm i Mercedes Benz në Shqipëri – investimi i parë në sektorin e automobilave.

2016

Kastrati Construction

Kastrati Construction

Kastrati Konstruksion është një kompani e cila operon në fushën e ndërtimit.

Albanian Highway Concession

Albanian Highway Concession

AHC LTD u krijua për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e infrastrukturës rrugore.

Downtown one

Downtown one

Downtown One – Ndërtesa më e lartë në Shqipëri.

2017

Tenet

Tenet

Tenet- Import/eksport i gazit të lëngshëm të naftës me vendndodhje në Porto-Romano.

2018

Mak Albania

Mak Albania

Acquired MakAlbania LTD Former-Sheraton Marriot Hotel, a major hospitality development in Tirana’s city center.

2019

MBM Port

MBM Port

Porti MBM ndodhet në Porto-Romano dhe është terminali më i madh i tregtimit me shumicë të karburanteve në Shqipëri.

Selita

Selita

Uji i ambalazhuar Selita prodhohet në fabrikën e ujit Selita në Qafë-Mollë, një investim në pronësi dhe operim nga Blu Imperial Ltd.

2020

Marina Town

Marina Town

Marina Limion është një projekt i zhvillimit të marinës në Porto Limion, Sarandë, që ka nisur të zhvillohet si partneritet midis Kastrati Group dhe një tjetër kompanie shqiptare në vitin 2020, me një vlerë investimi prej 12 Milionë Euro.

TIA

TIA

Aeroporti i vetëm që funksionon në Shqipëri.

2022

Hyatt

Hyatt

Hyatt – A new property with 267 rooms, set to open by 2023.

2023

Hilton

Hilton

Hilton – Një investim i ri me rreth 174 dhoma dhe hapësirë ​​të gjerë per eventet tuaja. Ky hotel do të hapet në fund të vitit 2023.