logo6

Porti MBM


PORTI MBM ndodhet në Porto Romano, Durrës dhe është terminali më i madh i karburantit me shumicë në Shqipëri.

Porti MBM ka dy anije nafte me kapacitet deri në 35,000 MT dhe është një koncension që do të operohet deri në vitin 2050 prej Kastrati Group.

Rreth Kompanise

Adresa

Rruga ``Shën Pali``, Porto Romano, Durrës, Albania