logo9

Kastrati Hotel & Hotels


Kastrati Hotel & Towers operon në shumë hotele dhe resorte të vendosura në vende tërheqëse turistike në të gjithë Shqipërinë: në Golem, Durrës, Vlorë, Korçë, Onufri, Mali i Robit etj. Hotelet tona kujdesen shumë që të ofrojnë shërbim të klasit të parë ndaj klientëve për të plotësuar nevojat e tyre. Në resortet tona ne ofrojmë një gamë të gjerë sallash per konferenca, për evente biznesi, evente luksoze festive, sauna dhe spa, pishina të brendshme dhe të jashtme dhe shumë shërbime të tjera.

CONTINENTAL SHA Hotel, Resort & Other Services është bashkë-themeluar nga Kastrati Group Sh.A dhe partnerë të tjerë në vitin 2000.

Hotel MAK ALBANIA, ose sic njihet ndryshe ish-Sheraton Albania, është një destinacion ekskluziv mikpritës i vendosur shumë pranë qendrës së qytetit. Ajo u bë pjesë e portofolit të Kastrati Group në vitin 2018.

Rreth Kompanise

Adresa

Sheshi Italia, Tirana, 1000