logo15

Rreth Ujit Selita


Uji Selita është një nga brand-et më të reja të Grupit Kastrati, prej vitit 2020. Me përfundimin e Fabrikës së re të ndërtuar nga Kastrati Construciton, Uji Selita do të rihyj në tregun shqiptar me paketime të madhësive të ndryshme dhe trajtuar me filter Hidronomik Krones, teknlogjia e përparuar Gjermane e trajtimit të ujit të pijshëm.

Rreth Kompanise

Adresa

Fabrika e Ujit Selita, Qaf-Mollë, Albania