logo13

Rreth Albsig sh.a


ALBSIG sh.a është një institucion financiar që operon në fushën e Sigurimit të Jetës dhe Jo-Jetës. Albsig sh.a u licencua në vitin 2004 dhe tani ka një rrjet prej më shumë se 25 degësh, të shtrira në të gjithë territorin e Shqipërisë. Albsig mbështetet nga markat prestigjioze ndërkombëtare të risigurimeve si: HANNOVER RE, MUNICH RE dhe CORIS.


Albsig sh.a është renditur nga Rregullatori i Sigurimeve si Kompania e dytë më e madhe që operon në Produktet e Sigurimeve të Jo-Jetës në Shqipëri dhe e para për Produktet e Sigurimit të Automobilave Kasko.

Rreth Kompanise

Adresa

Rr. “Barrikadave”, Kutia Postare, 1001 – Tirana, Albania